A Jahn Ferenc Dél-pesti Centrumkórház cáfolta az álhíreket

A fekvő- és járóbeteg-szakellátás is biztosított a Jahn Ferenc kórházban az intézmény által kiadott közlemény szerint.

2021. 03. 02. 19:57
null
A Nagyvárad téri Dél-pesti Centrumkórházban hozták létre a karantént Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A II. belgyógyászati osztályon dolgozó orvosok közül 12 fő esetében az egészségügyi szolgálati jogviszony létrejött, négy orvos esetében pedig nem.

A fekvő- és járóbeteg-szakellátás az intézetben biztosított,

az osztály nem vált működésképtelenné” – áll a Jahn Ferenc Dél-pesti Centrumkórház által kiadott sajtóközleményben. A kórház a hivatalos közösségi oldalán is közzétette a dokumentumot, melyet Dobosi Zsolt főigazgató jegyez.

Az álhíreket cáfoló közleményt adott ki a Dél-pesti Centrumkórház

A baloldali sajtóban több helyen is az jelent meg, hogy az egyik belgyógyászati osztály működésképtelenné vált a kórházban.

Az álhírt az önmagát egészségügyi szakértőnek beállító, a 444.hu-n blogoló Kunetz Zsombor terjesztette a közösségi oldalán.

Róla egyébként a napokban posztolt egy feltáró videót Rákay Philip, amelyben azt mutatja be, hogy kik is a baloldal egészségügyi szakértői.

Az ellenzéki politikusok is az egészségügy összeomlását várták a mai naptól, Gyurcsány Ferenc már reggel arról posztolt, hogy az egészségügy drámai napokat él meg. A baloldali pártvezér véleményét a Facebookon terjedő beszámolókra alapozta. A nap végére azonban kiderült, az új egészségügyi jogviszonyt az érintett dolgozók 95 százaléka aláírta, így az ellátás színvonala még javulhat is a jövőben. Erről már az országos kórház-főigazgató beszélt. Jenei Zoltán óriási eredménynek nevezte, amit elértek, s bár szavai szerint sok kritikát kaptak, de

az egyénre szabott tárgyalások és az információk áramlása meggyőzte a kétkedők túlnyomó többségét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.