Dömötör Csaba: a baloldal elégtelenre vizsgázott válságkezelésben

Oláh Lajos szerint az ingyenes parkolás csak akadályozza a járványkezelést, Dömötör Csaba azonban kijelentette: ez fontos része a védekezésnek.

Hertelendy Gábor
2021. 03. 17. 10:21
DMTR Csaba
Budapest, 2020. oktber 5. Dmtr Csaba, a Miniszterelnki Kabinetiroda parlamenti llamtitkra napirend eltt szlal fel az Orszggyls plenris lsn 2020. oktber 5-n. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Rengeteg adattal dobálóznak, de arról nem beszélnek, hogy lakosságarányosan hazánk a nyolcadik legtöbb áldozatot szedett – hangoztatta napirend előtti felszólalásában Oláh Lajos, a Gyurcsány-párt képviselője, megjegyezve: „a vakcinákat nem a raktárakban kellene tárolni, hanem először meg kellene hallgatni az orvosi kamarát” – Valódi felszólalásokat hallgassák meg, ne a hazug köztévét figyeljék – közölte a baloldali politikus.

Oláh az ingyenes parkolást a járványkezelés akadályának látta, majd az „önkormányzatok kifosztásáról” értekezett.

– Önöket nem érdekli a valóság és a tények, önök csak hazudnak! A kormány meg fog bukni 2022-ben, de nem ez motivál minket, hanem a kerületekben lakók élete – közölte Oláh Lajos.

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár megmosolyogtatónak nevezte, hogy a baloldal előadja az oltáspártiságot, miközben aláírást gyűjtöttek egyes oltások ellen,

a háziorvosokat buzdították az oltások beadatásának megtagadására, a kínai vakcina betiltására is indítottak petíciót, sőt egyik jelöltjük Erdőkertesen nem volt hajlandó az oltás elvégzésére. Arról is beszélt, hogy a raktárban tárolt vakcina a második dózisra kell, ez egészségbiztosítási eljárás, míg az ingyenes parkolás a járványügyi intézkedés egyik fontos része. – Bértámogatás, kis- és középvállalkozói adókedvezmények, 25 év alattiak adómentessége, családtámogatás. Ezek azok, amiknek még a létezését is tagadják – mondta Dömötör Csaba. Hozzátette:

– Maguk már elégtelenre vizsgáztak válságkezelésre: bértámogatás helyett bérmegvágás és családtámogatás helyett családi pénzek elvonása jellemezte a 2010 előtti kormányzást.

– Miért kell hülyének nézni a magyarokat? – tette fel a kérdést az államtitkár a DK-s politikusnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.