Háziorvosokkal, kórházigazgatókkal egyeztetett Kásler Miklós

Békássy Szabolccsal, a Háziorvosok Online Szervezete egyik alapítójával és kórházigazgatókkal folytatott megbeszélést az Emmit vezető miniszter.

Munkatársunktól
2021. 03. 24. 17:40
null
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A koronavírus újabb mutációi által okozott megbetegedések kezelésében a korai felismerés és az időben megkezdett terápia életet menthet – közölte legújabb Facebook-posztjában Kásler Miklós. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője beszámolt arról, hogy a háziorvosok járványügyi védekezésben betöltött kiemelt szerepéről Békássy Szabolccsal, a Háziorvosok Online Szervezete egyik alapítójával, a kórházainkban alkalmazott gyakorlatok és tapasztalatok megosztásáról pedig a megyei kórházigazgatókkal folytattak megbeszélést ezen a héten.

– Orvos-miniszterként tudom, hogy a fertőzött betegek ellátása a következő hetekben még jelentős megpróbáltatások elé állítja a kollégákat. Töretlen helytállásukkal és a növekvő átoltottsági arányokkal azonban minden nap közelebb kerülünk a járvány legyőzéséhez – hangsúlyozta a miniszter.

https://www.facebook.com/kasler.miklos.hivatalos/photos/a.115985610154250/284599819959494/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.