Még egy miskolci balliberális uszított a kínai vakcina ellen

Újabb miskolci balliberális önkormányzati képviselő, az egészségügyi bizottság alelnöke keltett hangulatot a kínai vakcina ellen. Erdei Sándor, művésznevén Rokker Zsolti egyszerre vonta kétségbe, hogy Orbán Viktor kormányfőt kínai vakcinával oltották be, és támadta az oltóanyagot is.

2021. 03. 11. 11:32
null
Hollósy András felháborodott a keleti vakcina elleni uszításon Forrás: Fidesz Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A miskolci baloldal tovább asszisztál a gyurcsányista magyar baloldal országos halálkampányához – jelentette ki csütörtökön sajtótájékoztatón a miskolci Fidesz–KDNP-frakció szóvivője. Hollósy András kiemelte: miközben számos közismert és kevéssé ismert miskolci ember életét vette el a vírus, a miskolci baloldal a mai napig nem volt képes arra, hogy kampányoljon az életet mentő vakcinák mellett.

– Márpedig aki nem kampányol az élet mellett, az most a halál mellett kampányol – tette hozzá.

A politikus kiemelte: szégyen és gyalázat, hogy a legnagyobb járvány kellős közepén a miskolci baloldal hetek óta semmi mással nincs elfoglalva, mint azzal, hogy sajtótájékoztatók sorát tartja azért, hogy sajnáltassa saját magát, és közben magyarázza a város gazdasági mélyrepülését, a fenyegető önkormányzati csődöt.

– Szégyen és gyalázat, hogy a miskolci baloldal sem pénzt, sem szaktudást nem szán a vírus leküzdésére.

Miskolc városa annyira veszi komolyan a koronavírust, hogy az egészségügyi bizottságát a jelen helyzetben is egy laikus vízvezeték-szerelő vezeti, a bizottság alelnöke pedig egy hozzá nem értő humorista – mutatott rá. Hozzátette: ha szakemberek vezetnék az egészségügyi bizottságot, akkor az ő szakmai kötelességtudatuk nem engedné meg, hogy ez a baloldali halálkampány Miskolcon is jelen legyen.

Hollósy András felháborodott a keleti vakcina elleni uszításon
Fotó: Fidesz Miskolc

– Éppen ezért felszólítjuk ezúton is a miskolci baloldalt, hogy álljanak ki végre az emberek életét megóvó nyugati és keleti vakcinák mellett, és támogassák azok alkalmazását. Vegyék ki a részüket a védekezésből legalább ily módon, mert minden miskolci élet számít!

És felszólítjuk Erdei Sándort, alias Rokker Zsoltit, az egészségügyi bizottság alelnökét, hogy kérjen bocsánatot a miskolciaktól, mert miközben emberfeletti küzdelem folyik a kórházakban, addig a miskolci baloldal humorista-celebje oltásellenes hangulatot kelt.

Egyik Facebook-bejegyzésében például a kormányfő oltásával kapcsolatban azt írta: „Orbán Viktor is a kínai vakcinát kapta papíron, bár én nem vagyok abban biztos, hogy kockára tennék a fényes tekintetű vezető egészségét egy nem bevizsgált vakcinával”. Az ilyen uszítás méltatlan és felháborító – hangsúlyozta Hollósy András.

Hozzátette: úgy gondolják, hogy ebben a helyzetben hatványozottan is fennáll a képviselői méltatlanság esete, mert nem való olyan ember az egészségügyi szakbizottság vezetésére, aki már a Vadaspark szóvivőjeként is megbukott, akinek nincs szakirányú végzettsége, és aki alkalmatlan a feladatának az ellátására.

– Rokker Zsolti ne játsszon a miskolciak életével, mert ez előbb-utóbb visszacsap, mint a Bumeráng, ahonnan ő jött.

Felszólítjuk Erdei Sándort, hogy azonnali hatállyal mondjon le megbízatásáról, és adja át a helyét olyan szakembernek, aki ténylegesen is segíti, és nem hátráltatja a miskolciak járványellenes küzdelmét! – fűzte hozzá.

Mint megírtuk, Miskolcon korábban a helyi baloldal régi motorosa, Bartha György önkormányzati képviselő is propagált a napokban egy olyan írást, ami szerint egyes vakcinák beadását meg kell fontolni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.