Minden vakcina hatásos és biztonságos

A vakcináról és a járvány elleni védekezésről vitázott Menczer Tamás Mesterházy Attilával a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában.

Forrás: HÍR TV2021. 03. 10. 22:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország továbbra is második helyen áll átoltottságban az uniós ranglistán, sőt, a nagyobb lélekszámú országokat nézve egyértelműen első. Kocsis Máté felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tűnjön el a magyar közéletből és Matteo Salvini, az olasz Liga párt vezetője elmondta, hogy a lengyelekkel és a magyarokkal dolgozna egy új, európai frakció megalkotásán. A Hír TV Plusz-mínusz című műsorának vendégei Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselője, a Külügyi Bizottság alelnöke és Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára voltak.

Mit gondolnak, hogyan halad Magyarországon az oltásoknak az üteme? – kérdezte Trombitás Kristóf.

Minden vakcina hatásos és biztonságos és tekintettel arra, hogy 5 vakcina elérhető, így május végéig 3 és félmillió emberrel többet tudunk majd beoltani mint egy hasonló méretű uniós ország és tízmilliós nagyságrendnél szerintem 3 és félmilliónak óriási jelentősége van. Így vagyunk mi most másodikok, Málta az első – válaszolta Menczer Tamás.

Sajnos ez a vírus itt fog velünk maradni, tehát ez nem csak ennek az évnek a problémája, hanem a következő éveknek is a problémája – reagált Mesterházy Attila.

A baloldalon pofon jár az igazságért

Vita a vakcináról és a járvány elleni védekezésről Mesterházy Attilával.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.