Momentumos összeférhetetlenség Újpesten

Országgyűlési képviselő-jelöltjüket foglalkoztatja közalkalmazottként a Momentum Újpesten.

Munkatársunktól
2021. 03. 05. 21:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különös bírálója akadt Kecskemét fideszes polgármesterének, Szemereyné Pataki Klaudiának.

A város momentumos önkormányzati képviselője Bodrozsán Alexandra ugyanis Facebook-oldalán olyasmivel támadja a kormánypárti városvezetőt, ami sokkal inkább felróható a képviselőnő másik főnökének, az újpesti önkormányzat szintén momentumos vezetőjének, Déri Tibornak.

Mint a Fidesz újpesti szervezetének minapi közleményében Nagy István frakcióvezető rámutatott: míg Bodrozsán állatorvosi ügyelet létrehozását kéri számon a kecskeméti polgármesteren ami nem biztos, hogy a koronavírus-járvány idején a legsürgetőbb dolog kellene legyen addig Déri a IV. kerületben a lakosok életminőségét közelebbről érintő dolgokban sem jár el kellőképpen.

Amellett sem lehet elmenni, hogy Bodrozsán a Momentum országgyűlési képviselő-jelöltjeként utalt magára az említett bejegyzésében. Amennyiben ez igaz, összeférhetetlenség állhat fenn az újpesti városházán végzett köztisztviselői munkája, és a politikai tevékenysége között,

de Nagy István szerint „legalábbis nem etikus és persze nagyon melós is, hiszen Újpesten és Kecskeméten is képben kell lenni a közélet, az önkormányzat és egy önkormányzati cég dolgaival, felelősségteljes vállalás”. Bodrozsán Alexandra egyébként a Momentum 2018-as pártlistáján az első tízben foglalt helyet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.