Nem ismeri, de gyalázza a vidéket a baloldal

Most éppen Komlódi Gábor ügyvéd szállt be a permanens gyalázkodásba.

Magyar Nemzet
Forrás: Drót.info2021. 03. 29. 18:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan nem múlik el úgy hét, hogy a baloldal politikusai és megmondóemberei ne gyaláznák a vidéken élőket – hívja fel a figyelmet cikkében a Drót.info. A portál emlékeztetett: a jobbikos N1TV-n nemrég Pörzse Sándor és Havas Henrik értekezett a legnagyobb egyetértésben arról, hogy „a magyar az buta”, paraszt és zsellér, akit „lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr”. A napokban pedig

a baloldal egyik miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter nevezte leépült szellemi színvonalú embereknek a kormánypárti szavazókat.

Kijelentésének pedig a következő példával adott nyomatékot: „ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, valószínűleg egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni”.

A csúcsra járatott gyalázkodáshoz most öntött némi üzemanyagot Komlódi Gábor ügyvéd is, aki az MSZP-s Tóth Csaba jogi képviseletét szokta ellátni – írja a portál arról, hogy az ATV-ben Komlódi azt fejtegette: „Na de mi van Ózdon, pontosan, ahol a gyereknek egyébként nincs internet, ahol online oktathatnák. Sokszor egyébként folyó víz vagy áram sincsen” – fogalmazott.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat „rémisztő képződménynek” tartó Niedermüller Péter ugyanebben a műsorban elismerte, hogy

fogalmuk sincsen a vidéki viszonyokról.

„Képzeljük el, hogy ha Ózdon ez van, ami azért mégiscsak egy város, nem?, akkor mi van mondjuk Dél-Baranyában, a kis falvakban, Dél-Békésben (…). Semmit nem tudunk erről. Vagy ki az, aki tud bármit is, hogy mi van ezeken a helyeken? Semmit nem tudunk” – mondta Niedermüller.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.