időjárás 4°C Natália 2022. december 9.
logo

Rétvári Bence: Emberek életét tette volna kockára a baloldal

Magyar Nemzet
2021.04.07. 14:25
Rétvári Bence: Emberek életét tette volna kockára a baloldal

– Legyen szívesek megszervezni a kontaktkutatást és az ingyenes tesztelést – hangoztatta napirend előtti felszólalásában Harangozó Tamás (MSZP). A szocialista politikus hazardírozásnak nevezte az oltási tervet, majd úgy fogalmazott: „Miközben rekordmagas a halálozás, Orbán Viktor birkózószőnyegezést játszott a járvánnyal”. – Az ostoba és káros szabályok felülvizsgálatát kértük önöktől. Ezt nevezik nyitásnak? – kérdezte a baloldali politikus, aki szerint a kormány segítségnyújtás helyett hitellel hitegeti a kis- és középvállalkozásokat.

– Míg Gyurcsány a szeretetnyelvet hirdette eddig, most elkezdte fenyegetni a kormánypárti politikusokat. Ezt tette korábban is

– mondta válaszában Rétvári Bence államtitkár, aki jelezte, a brit mutánsvírus adja a fertőzöttség nagy részét, amely sokkal fertőzőbb, sokkal veszélyesebb, mint az eddigi mutáció.

– Minden óra, minden perc számít, miközben önök azzal házaltak, hogy az orosz és a kínai vakcinát betiltották volna, azért kampányoltak, hogy minél lassabban oltassuk be az embereket. Ha ez teljesült volna, feleennyi beoltottal kellett volna számolnunk

– hangsúlyozta az államtitkár. Rétvári Bence Fekete-Győr András momentumos elnök szavait idézte, aki nemrég közölte: nem adatná be a kínai vakcinát és megérti azt, aki így tesz. – Mindezt akkor mondja, amikor a brit mutáns vírus fenyeget minket. Ráadásul önök beoltatják magukat. Ezzel önök emberek életét tették volna kockára – emelte ki Rétvári.

Szócsata az országgyűlésben

„A Jóisten mentse meg Magyarországot attól, hogy még egyszer a baloldal rendelkezhessen az uniós források felett”

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.