Fidesz: A baloldal vonja vissza oltásellenes javaslatát

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője kedden arra kérte a baloldali pártokat, hogy vonják vissza oltásellenes határozati javaslatukat.

Forrás: MTI2021. 04. 13. 17:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsigó Róbert az MTI-nek eljuttatott videónyilatkozatában emlékeztetett: mindenki értesült a hírekből arról a határozati javaslatról, amelyet a baloldali pártok együtt nyújtottak be a parlament elé. Hozzátette: ezt a javaslatot ötven képviselőjük írta alá, köztük Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Szabó Tímea és Arató Gergely.

„Ők azok, akik a leghangosabban támadják a védekezést” – mondta.

A Fidesz szóvivője hangsúlyozta: a határozati javaslatban azt követelik, hogy ne lehessen beoltani a hatvan éven felülieket keleti vakcinákkal, valamint a keleti vakcinák használatát brüsszeli engedélyhez kötnék, amivel ellehetetlenítenék azokat Magyarországon.

Zsigó Róbert úgy értékelt: ebből is látszik, hogy ha a baloldalon múlna, akkor Magyarországon nem tudták volna elérni a hárommillió beoltottat.

A Fidesz szóvivője arra kérte a baloldalt, hogy vonja vissza ezt az oltásellenes javaslatát.

„A vírus elleni küzdelemben nincs helye az ilyen felelőtlen magatartásnak, hiszen a vírust csak a védőoltásokkal tudjuk legyőzni” – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.