A magyar kormány óriási ellenszélben dolgozott az elmúlt egy évben

Rétvári Bence szerint a baloldal a járvány idején azzal foglalkozott, hogy hányadikak lesznek Gyurcsány és Soros közös listáján.

Magyar Nemzet
2021. 05. 25. 16:38
RTVRI Bence
Budapest, 2020. október 20. Rétvári Bence, az Emberi Erõforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára napirend elõtti felszólalásra válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. október 20-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szászfalvi László (KDNP) a koronavírus-járvány elleni sikeres védekezést méltatta. Köszönetet mondott mindenkinek, aki csendes, állhatatos, de kemény munkával azon volt, hogy Európában az elsők között győzhessük le a járvány harmadik hullámát. Hozzátette: a baloldal a támogatás helyett minden eszközzel és folyamatosan támadta a védekezést, saját kisszerű pártpolitikai céljai elérésért gyűlöletet fröcsögve és szítva egy világjárvány kellős közepén.

– Egyetlen ország kormányának sem kellett akkora ellenszélben dolgoznia, mint a magyar kormánynak

– közölte a kereszténydemokrata képviselő, majd történelmi eredménynek és közös sikernek nevezte a harmadik hullám letörlését.

Rétvári Bence elmondta, hogy minden magyar ápolónak, orvosnak köszönettel tartozunk a helytállásukért. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának a parlamenti államtitkára úgy fogalmazott: – Minden magyar ápolónak, orvosnak, védekezésben résztvevőnek köszönettel tartozunk a helytállásáért és azért, hogy Magyarországon nem volt szükség olyan kényszermegoldásokra, mint egyes gazdagabb és tehetősebb államokban. Majd így folytatta: – Sok ország külföldről hozatott orvosokat, ápolókat, vagy külföldre küldték a betegeket – mutatott rá az államtitkár, Svájc példáját is megemlítve, ahol már előre kérték az embereket, hogy vészhelyzet esetén időben végrendelkezzenek.

– A pandémia elleni védekezést máig nem segítő baloldali kórus tagjai eközben a választási helyezkedéssel és azzal foglalkoztak, hogy hányadikak lesznek Gyurcsány Ferenc és Soros György közös listáján

– mutatott rá Rétvári Bence.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.