időjárás -2°C Vilma 2023. december 5.
logo

Bohócsipkát kapott Jakab Péter

Máté Patrik
Forrás: Facebook
2021.05.12. 16:41
Bohócsipkát kapott Jakab Péter

– A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány az Apró-villából irányítja a baloldali összefogást, és ha valaki fel akar kerülni a listájukra, annak el kell játszania a neki leosztott szerepet.

– mondta el Illés Boglárka legújabb videójában. A Fidelitas elnöke úgy fogalmazott: – Ebből is látszik, hogy Jakab Péternek és a Jobbiknak semmi sem drága, ha a hatalom megszerzéséről van szó. Csakhogy bármennyire is követi hűségesen főnöke parancsait Jakab, az ellenzéki összefogás valódi győztese egyedül Gyurcsány lehet.

A nagyobbik kormánypárt ifiszervezetének újbudai elnöke ehhez még hozzátette: – Így lett Jakab Péter, Gyurcsány Ferenc száraztésztás, krumplizsákos vagy éppen piros lapos bohóca. Egy olyan ember, aki játssza a szegénylegényt, miközben havonta több millió forintot tesz zsebre a parlamentben, bohóckodásért.

Jakab Péter elődje, már eladta a lelkét egy oligarchának, most Jakab az egész pártot szeretné eladni Gyurcsány Ferencnek, a saját önbecsülésével együtt. Így lett a Jobbikból Ballik, az egykori nemzeti radikális pártból Gyurcsány Ferenc bohóccsapata.

– fejtette ki Kozma Dávid.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.