időjárás 3°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Csepelen is erősödik az ellentét az MSZP és a Momentum között

Magyar Nemzet
2021.05.21. 20:35
Csepelen is erősödik az ellentét az MSZP és a Momentum között

Csepelen is ellentét kezd kialakulni az MSZP és Momentum között, miután az MSZP-s Török Zsolt a kerület országgyűlési képviselőjéről, Szabó Szabolcsról azt kérdezte, hogy jól érti-e, hogy „Szabó kilencvenmillió forintot rakott zsebre, és semmit nem tett a csepeliek és soroksáriak érdekében”.

Én nagy tisztelettel arra kérnék mindenkit, hogy az előválasztási kampányban a saját elképzeléseiről, megoldási javaslatairól beszéljen. Annyira meg talán tiszteljük meg egymást, hogy hosszú évek munkáját nem tekintjük semmisnek. Főleg nem az ország másik végéből. Én továbbra is tartanám magam ahhoz, hogy a Fidesz az ellenfél. Vagy én lennék ilyen földhözragadt? – válaszolta Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán.

Mint ismeretes: Zuglóban már konfliktusba került egymással a két baloldali párt, amikor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Momentum támogatásával bejelentkezett az előválasztásra, miközben ez az MSZP-s Tóth Csaba körzete, ahol a szocialista képviselő eddig magabiztos győzelmeket aratott. A szocialista párt értetlenül állt azelőtt, hogy Hadházy miért egy baloldali kerületben indul el. Fekete-Győr András már korábban hangsúlyozta, hogy nem látja szívesen a politikában Tóthot, akiről még a baloldalon is azt terjesztik, hogy maffiamódszerekkel politizál Zuglóban.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.