Csepelen is erősödik az ellentét az MSZP és a Momentum között

Egyre mélyül az ellentét az MSZP és a Momentum között, ugyanis Zugló után immár Csepelen is konfliktusba kerültek egymással a két párt politikusai.

Magyar Nemzet
2021. 05. 21. 20:35
null
Budapest, 2016. június 25. A párt logójával ellátott szavazóurnák a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országos tisztújító kongresszusán a Villányi úti Konferenciaközpontban 2016. június 25-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csepelen is ellentét kezd kialakulni az MSZP és Momentum között, miután az MSZP-s Török Zsolt a kerület országgyűlési képviselőjéről, Szabó Szabolcsról azt kérdezte, hogy jól érti-e, hogy „Szabó kilencvenmillió forintot rakott zsebre, és semmit nem tett a csepeliek és soroksáriak érdekében”.

Én nagy tisztelettel arra kérnék mindenkit, hogy az előválasztási kampányban a saját elképzeléseiről, megoldási javaslatairól beszéljen. Annyira meg talán tiszteljük meg egymást, hogy hosszú évek munkáját nem tekintjük semmisnek. Főleg nem az ország másik végéből. Én továbbra is tartanám magam ahhoz, hogy a Fidesz az ellenfél. Vagy én lennék ilyen földhözragadt? – válaszolta Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán.

Mint ismeretes: Zuglóban már konfliktusba került egymással a két baloldali párt, amikor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Momentum támogatásával bejelentkezett az előválasztásra, miközben ez az MSZP-s Tóth Csaba körzete, ahol a szocialista képviselő eddig magabiztos győzelmeket aratott. A szocialista párt értetlenül állt azelőtt, hogy Hadházy miért egy baloldali kerületben indul el. Fekete-Győr András már korábban hangsúlyozta, hogy nem látja szívesen a politikában Tóthot, akiről még a baloldalon is azt terjesztik, hogy maffiamódszerekkel politizál Zuglóban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.