időjárás 1°C Elza 2022. december 1.
logo

Nacsa Lőrinc: A baloldal folyamatosan a kínai vakcinát támadta

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2021.05.08. 14:15
Nacsa Lőrinc: A baloldal folyamatosan a kínai vakcinát támadta

Pénteken jóváhagyta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus elleni Sinopharm-vakcinát, amelyet a baloldal hónapokon keresztül támadott. Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője kiemelte: a magyar szakemberek és hatóságok már korábban megvizsgálták az oltóanyagot, és több százezer embert be is oltottak vele.

A kereszténydemokrata politikus emlékeztetett:

a baloldal ezzel szemben petíciót indított az oltóanyag ellen, és meg akarta tiltani, hogy az emberek megkaphassák az életmentő vakcinát

– utalva ezzel arra, hogy a balliberális ellenzék végig a keleti oltások ellen volt.

Nacsa Lőrinc kiemelte: a Jobbik elavultnak és kínai cuccnak, az MSZP emberkísérletnek, a Gyurcsány-párt hamisítottnak és ellenőrizetlennek nevezte az oltóanyagot.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt állította, senki nem mondta, hogy az oltóanyag segít, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy az a több millió magyar ember, aki a kínai oltást kapja majd meg, nem lesz védett.

Nacsa Lőrinc hozzátette: a baloldal elmúlt hónapokban nyújtott politikai teljesítménye csak az oltásellenesség volt. Támadták a magyar engedélyező hatóságokat és szakembereket. Most, a WHO 18 év feletti korhatár nélküli engedélye kapcsán csendben vannak.

Minden Magyarországon elérhető oltóanyag hatékony és biztonságos

– hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, aki mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.