Soltész Miklós: Gyalázatos beszédet mondott Gyurcsány Ferenc 15 éve

A KDNP képviselője szerint korábban ledarálta a Gyurcsány-klán az MSZP-t és az SZDSZ-t, és most ledarálják a Jobbikot is.

Magyar Nemzet
2021. 05. 26. 11:45
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soltész Miklós szerdán napirend előtti felszólalásában arról beszélt a parlamentben, hogy

15 évvel ezelőtt gyalázatos, trágár beszédet mondott Gyurcsány Ferenc, amelyben beismerte, tönkretette, eladósította az országot, és végig hazudott erről.

A képviselő hosszan sorolta, miként tette tönkre a Gyurcsány-kormány a magyar gazdaságot. Ezután A KDNP politikusa emlékeztetett: a kormány ezzel szemben védi a családokat és a vállalkozásokat, növeli a támogatásokat, és az ezt tartalmazó költségvetésről Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége hazudozik.

Soltész Miklós szerint ledarálta a Gyurcsány-klán az MSZP-t és az SZDSZ-t, most pedig ledarálják a Jobbikot, de a hatalmat nem fogják megszerezni, mert a kormánypártok emlékeztetik majd hazugságaikra a nyilvánosságot.

Soltész Miklós kifejtette, a Gyurcsány-klán sorra bedarálta a baloldali pártokat. Fotó: MTI

Válaszában Tállai András kifejtette, hogy a Gyurcsány családban váltás van, és most azzal próbálkoznak, hogy a feleség, Dobrev Klára szerezze meg a hatalmat. – A gondolkodásmód ugyanakkor nem változott – tette hozzá, kifejtve, hogy felesége legutóbbi beszédét Gyurcsány Ferenc is elmondhatta volna, hiszen nem volt abban semmi, csak ígérgetés és hazudozás. A Pénzügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta:

most a kormány visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat. A nemzeti kormány alatt a válság idején is növekedtek a reálbérek, a baloldal alatt viszont csökkentek. Adót csökkent most a kormány, a baloldal viszont növelte az adókat

– sorolta az eltéréseket a politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.