Ákos: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

A Kossuth-díjas dalszerző-énekest bízták meg azzal a feladattal, hogy producerként álmodja új formába az eucharisztikus kongresszus himnuszát.

Forrás: hirtv.hu2021. 06. 25. 21:40
null
Kovács Ákos a Hír TV Credo című műsorában Forrás: hirtv.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bemutatták a Budapesten tartandó eucharisztikus kongresszus himnuszát, amely nem más, mint az 1938-as eucharisztikus kongresszus himnusza, a Győzelemről énekeljen kezdetű ének újrahangszerelése. A népszerű Kossuth-díjas dalszerző-énekest, Kovács Ákost bízták meg azzal a feladattal, hogy producerként álmodja új formába ezt a dalt. A Credo vendégeként vele beszélgetett Földi-Kovács Andrea – olvasható a Hír TV oldalán.

Kovács Ákos a Hír TV Credo című műsorában
Fotó: hirtv.hu

– A való világban való esélyeinket ne latolgassuk, mert azok egyre szűkebbek. Van itt egy másik dimenzió is, amelyik mindig is valamilyen szinten közbelépett, amikor az emberiség véglegesen fel akarta számolni önmagát. Nem biztos, hogy most lesz ilyen közbelépés, de remélni lehet, hinni pedig szükséges. [...] Egyértelműen látszik, hogy ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz és nincs kapaszkodó már. Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a Nyugat felől érkezik, most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország

– mondta a népszerű dalszerző-énekes, Kovács Ákos.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.