Különleges és megható születésnapi köszöntés + videó

Csepel teherautóról, szerenáddal köszöntöttük a 84 éves Wittner Máriát – olvasható a Patrióták.hu oldalán.

Forrás: patrióták.hu2021. 06. 10. 8:54
null
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Előre, gyerünk, pesti srácok, előre hát budaiak” – egy korabeli Csepel teherautó platójáról adtak szerenádot a Patrióták Fábián Zoltán énekessel Wittner Máriának, a 84. születésnapját ünneplő szabadságharcosnak dunakeszi családi háza előtt. Wittner Mária nem tudott előre a meglepetésről, meghatódva vette át 84 rózsából álló virágcsokrot.

Nem mindennapi látvány volt Dunakeszi utcáin a jeles születésnap alkalmából kibérelt Csepel teherautó, platóján a lyukas zászlókat lobogtató Patriótákkal.

Az egyesület ezzel a műsorral kívánt tisztelegni az 1956-os felkelés hősei és a június 9-én 84. születésnapját ünneplő szabadságharcos, Wittner Mária előtt, akinek életútja példakép a jövő nemzedékek számára – derül ki a cikkből.

Isten éltesse sokáig!

Korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy a Magyarságkutató Intézet könyvbemutatóval köszöntötte születésnapján az 1956-os forradalmárt, a szabadságharc szellemiségének őrzőjét. Wittner Mária hiteles személyisége, egész élete örökérvényű példa és erkölcsi imperatívusz a felnövekvő magyar generációk számára.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.