Színt vallott az RTL Klub libsi reklámarca

Még ő sem akarja Gyurcsányt!

2021. 06. 27. 8:45
null
Forrás: Képernyőfotó - YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix a hőség elől a Balaton partjára menekült. Ezt a pokoli meleget csak vízparton lehetett kibírni. A labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzései is kikapcsolódást, felüdülést nyújtottak. De azért a hírlapíró szokásához híven a nyaralása alatt is élénken foglalkozott a honi politikai élettel is. Megjelent egy interjú a 24.hu-n Nagy Zsolt színésszel, aki természetesen az RTL Klub csapatához tartozik, szerepelt több, a csatorna által készített műsorban is. Amiért érdekes a személye, az nem más, mint az a videó, amit a TASZ, Társaság a Szabadságjogokért tett közzé pár héttel ezelőtt, amelyben Nagy Zsolt főszereplésével egy nettó kormánylejárató hamis propaganda került a magyar emberek elé. Ebben a videóban a színész egy ütött-kopott raktárépületben szomorúan felmondja a szokásos ballib mantrát a gonosz kormányról: megbélyegzés, kirekesztés, gyűlöletkeltés satöbbi. Majd végül eljut a csodálatos liberális konklúzióig, egy olyan országot szeretne, ahol mindenkinek helye van, ahol a különbségek helyett fontosabb, ami közös bennünk.

Ugye milyen szép ez?

Láthattuk, tapasztalhattuk ezt a csodás liberális világot éppen a német–magyar mérkőzés kapcsán, ahol keményen és indokolatlanul vegzálták a magyar szurkolókat a német rendőrök. Minden papírjukat tüzetesen átvizsgálva, ami annak fényében különösen felháborító, hogy a Merkel-féle Willkommenskultur idején a migránsok tízezreit mindenfajta ellenőrzés nélkül engedték be az országukba. Nem is beszélve arról a már-már hergelésig fajult erőszakos liberális melegpropagandáról, amely annak kapcsán, hogy elítéli mondvacsinált, hamis indokkal a magyar pedofiltörvényt, ellenséges hangulatot szított a magyar csapat körül Münchenben.

De térjünk vissza Nagy Zsolthoz, aki az arcát és a nevét adta ehhez a kormánylejárató videóhoz, amit a baloldali ellenzék is előszeretettel idézett. Nos ez a színész most interjút adott a 24.hu-nak, amelyben a következőket mondta:

„[…] Ritkán járok szavazni, de legutóbb elmentem és a kétfarkúakra voksoltam. Nem hiszek a politikusoknak, egyik oldal képviselőinek sem. Nem hiszek abban a hazugságpolitizálásban, ami Magyarországon folyik, miközben elfogadom, hogy a politikai őszinteség is veszélyes lehet. Ha kiállna Orbán Viktor, és őszintén beszámolna arról, hogy mi a valós helyzet az országban, valószínűleg megrémülnének az emberek. Ha jövőre elmegyek szavazni, megint a kétfarkúakra voksolok, tudva, hogy soha nem kerülnek hatalomra. A barátaim rendre leszidnak, mert szerintük ezzel a regnáló hatalom tovább élését segítem. Lehet, hogy igazuk van. Mégsem fogok Orbánra vagy Gyurcsányra szavazni.”

– Álljuk meg egy szóra! Helyben vagyunk. Ezek szerint Nagy Zsolt vagy nincs tisztában a politikai játéktérrel, vagy egész egyszerűen félre van vezetve. Ugyanis a most kialakult szivárványkoalíció egyértelműen Gyurcsány Ferenc kreálmánya, egyértelműen ő mozgatja marionettfiguraként a szereplőket. Nagyon sokan lehetnek még így, mint az RTL KLub színésze. Fel kell őket is és a teljes, ma magát baloldalinak valló szavazókat világosítani a valós helyzetről: Gyurcsány irányít, nincs mese. Minden más csak porhintés – horkant föl magában Felhévizy, majd felvette szalmakalapját és szép lassan besétált a Balatonba, hogy egy kicsit lehűtse magát.

(Borítókép forrása: Nagy Zsolt színművész a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) által készített videóban – Forrás: Képernyőfotó, YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.