időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Déri Stefi műsorvezető is a Megafon csapatát erősíti + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.07.06. 14:04
Déri Stefi műsorvezető is a Megafon csapatát erősíti + videó

Vajon mi a terve a Karácsony Gergely által vezetett Városházának Budapesttel? – teszi fel a kérdést Déri Stefi műsorvezető abban a közösségi oldalára feltöltött videóban, amelyben a Megafon csapatához való csatlakozását jelenti be. Sok területen sok kérdésünk van, de a főváros utcáit járva most csak egyre vagyok kíváncsi:

tudatos, ökologikus zöldfelület-gazdálkodás vagy egyszerűen igénytelenség?

Gondozatlanság az, amit Budapest közterületein látunk és ha igen, ez rendben van így? – teszi fel a kérdéseket Déri Stefi. A műsorvezető ezután a háta mögött elterülő, a főváros vezetése által „méhlegelőnek” nevezett területre mutat, felhívva a figyelmet arra, hogy aligha szeretne a főváros saját méhészetet telepíteni Budapestre.

Déri Stefi videója végén kijelenti:

Ez nem zöldprogram, ez gazprogram!

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Kötter Tamás író, ügyvéd), amelynek célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.