időjárás 26°C Ottó 2022. július 2.
logo

Háborús szituációt szült a határunkon a migránshullám

Dobrev Klárát cirkuszi indulóval konferálták fel Békéscsabán

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.07.14. 16:14
Dobrev Klárát cirkuszi indulóval konferálták fel Békéscsabán

Egy a Facebookon terjedő videó mutatja be, milyen fogadtatásban részesült Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelölt-jelöltje a baloldali előválasztás kampányának a békéscsabai állomásán.

A felvétel tanúsága szerint, amikor Dobrev Klára mikrofont ragadott, a cirkuszból ismert „Gladiátorok bevonulóját” játszották be a közönség irányából. A nem túl népes, legfeljebb pár száz főt számláló hallgatóságot is meglepte, hogy Dobrev Klára beszéde helyett a cirkuszi induló kíséretében a Gyurcsány-show-t konfertálták fel.

Dobrev Klárát cikruszi indulóval konferálták fel
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Lesz itt minden: újabb gázáremelés, országkiárusítás, tizenharmadik havi nyugdíj elvétele. Elszabaduló államadósság, olcsó devizahitel mindenkinek! Szemkilövetéshez csatlakozás igény szerint. Jó szórakozást, Magyarország!” – hangzott el a hangosbemondóból.

 

Mint arról lapunk is beszámolt korábban, a Demokratikus Koalíció kampányrendezvényei egyáltalán nem nélkülözik a kínos pillanatokat. Múlt héten Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke járt Gyöngyösön, ahol egy rajongójával készített közös fotó során nekidőlt egy kirakatnak.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.