Karácsony öngólt lőtt a tájékoztatóján – hamar mém lett belőle

A közösségi oldalak nézői számára ma már ikonikusnak számítanak a 2014-es önkormányzati választások füzesabonyi szavazói, akik a helyi televíziónak nyilatkoztak nem túl elmélyült ismeretekről tanúbizonyságot téve. Ők jutottak eszébe azoknak, akik Karácsony Gergely Blaha Lujza téri sajtótájékoztatójának felvételeit ezekkel vágták össze.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2021. 07. 18. 15:02
null
20210712 MN Budapest A Budapesti Közlekedési Központ sajtótájékoztatója. Téma: kezdődik a munka a Blaha Lujza téren. Résztvevők: Karácsony Gergely főpolgármester, Horváth László, a BKK projektmegvalósítás igazgatója, Pikó András, a VIII. kerület polgármestere, Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere és Kiss Róbert, a Strabag direkció gazdasági vezetője. Magyar Nemzet fotó:Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Busszal jöttem” – ezt válaszolta Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn, a Blaha Lujza téri felújítás megkezdése alkalmából rendezett sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy miért késett, miért kellett miatta hosszasan várakoznia az oda hívott újságíróknak. Az eredeti kérdés az volt, hogy „csak nem ön is dugóba került?”, ezt próbálta Karácsony tompítani hamiskásan mosolyogva, de válasza így is, úgy is rossz üzenetnek számít, sutára sikerült a viccelődés.

https://www.facebook.com/watch/?v=485341152534895&t=0

Az Origó összegyűjtött néhány videót a közösségi médiából, amelyek erre a válaszra reagálnak. A videók készítői előszedték azokat az emlékezetes felvételeket, amelyeken a 2014-es füzesabonyi önkormányzati választások szavazói nyilatkoznak a helyi tévének nem túl gazdag háttértudásról tanúbizonyságot téve, és ezekkel párosították a főpolgármester nyilatkozatát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.