Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kásler Miklós: Az oltással védekezhetünk a negyedik hullám ellen

A járványügyi helyzetről és az egészségügy átalakulásáról beszélt tájékoztató videóinterjújában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Mint mondta, az átoltottság segített letörni a harmadik hullámot, a negyedik is megelőzhető, ha még többen vesznek részt a programban.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 09. 12:56
KÁSLER Miklós
Kásler Miklós, az egész társadalom nevében mondott köszönetet a pedagógusoknak a járvány idején tanúsított helytállásukért Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mutáns vírusok terjedése miatt fontos, hogy akik eddig nem oltatták be magukat, tegyék meg minél hamarabb, így kivédhető, hogy az őszre várható negyedik hullám olyan gondot okozzon, mint amit korábban tapasztaltunk, mondta el videóinterjújában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Beszélt az egészségügyben dolgozók bérfejlesztéséről is. Mint elmondta, 2022-re az orvosok, valamint az ápolók és nővérek fizetése is a két és félszeresére emelkedik. Már most is tapasztalható, hogy az egészségügyben dolgozók jobban érzik a megbecsülést, mint korábban, és az ellenzéki riogatásokkal ellentétben nem hagyják el tömegesen a pályát, szívesen maradnak.

A videó zárószakaszában a miniszter megemlítette, milyen fontos példát adnak mindenkinek az olimpikonok, akik az elmúlt másfél év megpróbáltatásai mellett is fegyelmezetten készültek a hamarosan kezdődő olimpiára.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.