Kubatov: Visszatérnek a kivándorolt magyarok!

2019-ben és tavaly is többen tértek haza, mint amennyien kivándoroltak – számolt be róla a politikus.

Forrás: Facebook2021. 07. 11. 21:37
null
Fotó: Kubatov Gábor Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány Ferenc anno megmondta: »El lehet menni Magyarországról! Itt lehet hagyni minket, kérem szépen! Tessék!« Sajnos több ezren meg is elégelték ámokfutását, számos fiatal itt hagyott minket” – emlékeztetett közösségi oldalán a Fidesz pártigazgatója.

Kubatov Gábor szerint a kormánypárt továbbra is azt vallja, hogy mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy akik kivándoroltak, visszatérjenek és újra egyesülhessenek magyar családok ezrei. „Ehhez stabil jövőképet teremtettünk, egy biztonságos országot, amely a fiatalok boldogulásában és a családban látja a jövőt” – fejtegette a politikus.

„Munkánk sikerrel járt! A KSH adatai szerint ugyanis 2020-ban 23 100 korábban kivándorolt, Magyarországon született állampolgár tért vissza, ami szinte megegyezik a 2019-ben megfigyelt 23 127 fővel!”

– számolt be róla Kubatov.

Fotó: Kubatov Gábor / Facebook

Hozzátette: „Külön jó hír, hogy ezzel a Magyarországon születettek vándorlási mérlege két éve hazavándorlási többletet mutat, azaz 2019 és 2020 között 5000 fővel többen jöttek haza, mint akik kivándoroltak.”

„Továbbra is támogatni fogjuk a kivándorolt honfitársaink hazatérését és segítjük őket itthoni boldogulásukban!”

– zárta bejegyzését a fideszes honatya.

„Az utóbbi öt évben sokkal többen költöznek haza”

Ezt nyilatkozta lapunknak tavaly év végén Koroknai Gábor hazaköltöztető, aki egyéni vállalkozóként családokat költöztet vissza Magyarországra nyugat-európai országokból. Két legfontosabb okként említette a Magyar Nemzetnek a romló közbiztonságot és a kormány családtámogatási politikáját azzal kapcsolatban, hogy miért költöznek haza egyre többen a magyarok közül.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.