Hadházy Ákos újabb hazugságát cáfolta meg Orbán Balázs

A politikus azt sérelmezte, hogy a miniszterelnök csütörtökön a családjával együtt tartózkodott Rómában.

Forrás: Facebook2021. 08. 30. 15:22
Hadhzy kos
Budapest, 2018. mrcius 20. Hadhzy kos, az LMP trselnke az ellenzki trgyalsokrl tartott sajttjkoztatn a Kpviseli Irodahz eltt 2018. mrcius 20-n. MTI Fot: Szigetvry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Balázs közösségi oldalán reagált Hadházy Ákos bejegyzésére, amiben a politikus azt sérelmezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a családjával együtt tartózkodott Rómában, a keresztény törvényhozók nemzetközi találkozóján. „A miniszterelnökség szerint Orbán a Katolikus Törvényhozók Konferenciára érkezett. A fia református, a felesége és a lánya katolikus, viszont egészen biztosan egyikük sem törvényhozó” – írta Hadházy.

 

Az államtitkár kiemelte: 

 

„A keresztény törvényhozók nemzetközi találkozójára a meghívás, a hagyományoknak megfelelően és valamennyi meghívott fél számára  magában foglalja a házastársak és a családtagok meghívását is, akik szintén résztvevői a rendezvénynek.”

 

„Minden, a fentiekkel ellentétes vagy ezeken túlmutató híresztelés nem tekinthető másnak, mint egy a baloldal által már többször, hasonló ügyekben megfogalmazott, most új formába csomagolt hazugságnak” – tette hozzá Orbán Balázs.

Borítókép: Hadházy Ákos az ellenzéki tárgyalásokról tartott sajtótájékoztatón a Képviselői Irodaház előtt 2018. március 20-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.