Kocsis Máté: Kétszínűség ez a javából

„Az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat” – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: FACEBOOK2021. 08. 13. 19:59
null
Kocsis Máté a gyermekvédelmi törvény fontosságáról beszélt az interjúban. fotó: Havran Zoltán Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ugye tudják a baloldali politikusok, hogy azok a sportolók, akiknek a sikerei kapcsán sorra tették közzé a like-vadász gratuláló posztjaikat, javarészt ugyanazok a sportolók, akiket megfosztottak a 2024-es hazai rendezésű olimpiától?”  – olvasható a Fidesz frakcióvezetőjének Facebook-bejegyzésében. A kormánypárti politikus közölte:

 

Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a »stafétát« az olimpia lezárásaként, és nem Budapestnek. De erre persze az egész baloldal »büszke« lehet.

„Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat, miközben évek óta minden sporttámogatást bírálnak, megakasztják a létesítményfejlesztéseket, hazudnak és hangulatot keltenek a magyar sportélettel kapcsolatban, a propagandasajtójukkal karöltve. »Stadionoznak«, majd elmennek a stadionba büszkén fotózkodni, ahogy az Eb alatt is tették.”
 

Kétszínűség ez a javából, business as usual.

– értékelt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Borítókép: Havran Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.