Megkezdődik a Tranzit közéleti évadnyitó találkozó Tihanyban

Az eseményen számos vitát tartanak kormánypárti és baloldali politikusok részvételével.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 08. 26. 17:09
null
Forrás: Tranzit
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön elindul az idei Tranzit közéleti évadnyitó és gondolatexpó, amely a nyár legnagyobb közéleti közösségi találkozója. A szervezők közleményükben azt írták: a vasárnapig tartó, 1500 résztvevővel zajló rendezvényen politikusok és véleményvezérek 35 beszélgetésen és előadáson vitatják meg a Magyarország jövőjével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

Az eseményen előadást tart többek között Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Böjte Csaba ferences szerzetes és a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Emellett számos vitát is tartanak kormánypárti és baloldali politikusok részvételével: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Molnár Zsolttal, az MSZP pártigazgatójával, Varga Judit igazságügyi miniszter Schiffer András ügyvéddel, volt LMP-s országgyűlési képviselővel, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Hiller István szocialista választmányi elnökkel, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselővel, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Márki-Zay Péterrel, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével, Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pedig Mesterházy Attilával, az MSZP országgyűlési képviselőjével vitázik majd a magyar politika aktuális kérdéseiről.

A vitákat a Tranzit Facebook-oldalán élőben is lehet követni. Az évadnyitó Gyürk András európai parlamenti képviselő köszöntőjével veszi kezdetét csütörtök este.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.