Szentkirályi Alexandra: Magyarország csodás, fedezzük fel újra!

„A Kajla programban még augusztus 31-ig díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos gyerekek. Ez érvényes a MÁV és a GYESEV, valamint a Volánbusz járatain, és a BAHART, valamint a Mahart egyes hajóin. Panni is nagy örömmel mutatta meg a kalauznak Kajla útlevelét a vonaton, a Balaton felé tartva” – írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Forrás: FACEBOOK2021. 08. 18. 21:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A program célja, hogy a kisiskolások minél jobban megismerjék hazánk történelmi, természeti, kulturális értékeit és csodáit, és szüleikkel együtt minél gyakrabban keljenek útra Kajlát, a vizslakölyköt követve.

– tájékoztat a kormányszóvivő. 

Idén Budapest legizgalmasabb és talán legszebb útvonalait is bejárhatják a gyerekek, miközben rejtélyes feladványokat oldanak meg. A helyszínek között van a Budai Vár, a Városliget, a Bazilika és az Országház környéke, a Víziváros, valamint az Erzsébet híd és a Gellért tér környéke.

„A program hazánk várainak és kastélyainak bemutatására szintén különleges játékkal készült. A gyerekek apródokként látogathatnak el a programhoz csatlakozott várakba és kastélyokba. Itt megbízólevelet kapnak és az ezen szereplő feladatot teljesítve apródból a magyar várak és kastélyok hárompecsétes kisnemesévé válhatnak, ráadásul egyedi, névvel ellátott oklevelet kapnak.

A Kajla program egyedülálló lehetőség a családoknak akár egynapos, akár egész hétvégés kirándulásokhoz, ahogy lehetőség a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került turizmus számára is, az újbóli talpra állásra.
Magyarország csodás, fedezzük fel újra! ”

Borítókép: Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.