A gyermekek nevelése kizárólag a szülők felelőssége

A Nemzeti Konzultációban részt vevők 97 százaléka ért egyet a kormány gyermekvédelmi intézkedéseivel – ismertette az eredményeket Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Magyar Nemzet
Forrás: facebook.com/kormanyzat2021. 09. 08. 13:05
Budapest, 2021. július 5. A postai úton kézbesített és visszaküldhetõ legújabb nemzeti konzultációs kérdõív, a válaszborítékkal. Július végéig összesen 8 millió példányt kézbesítenek. A konzultáció egyik célja, hogy egyetértési pontok jöjjenek létre a járvány utáni életrõl, de biztonsági kérdések is szóba kerülnek. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra a Magyarország kormánya hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóban mondott köszönetet annak a csaknem másfél millió magyar embernek, akik részt vettek a nemzeti konzultációban.

A kormányszóvivő ismertetése szerint a Magyarország megerősítéséről szóló kérdésre a válaszadók 96 százaléka igent mondott, míg 98 százalék értett egyet abban, hogy hazánknak ki kell állnia az érdekei mellett, nem engedhetünk Brüsszel zsarolásának.

A magyar emberek világos üzenetet küldtek: „nem kérnek a gyámkodásból” – tette hozzá Szentkirályi Alexandra.

A hazai kommunikációért felelős kormánybiztos a videóban kitért arra is, hogy a konzultációs íveket kitöltők 97 százaléka szerint a gyermekek nevelése kizárólag a szülők feladata és felelőssége.

A magyar emberek szerint helyes, hogy törvény korlátozza a kiskorúak felé irányuló LMBTQ-propagandát – emelte ki Szentkirályi Alexandra.

A válaszadók kis híján 99 százaléka egyetért abban, hogy a klímaváltozás költségeit ne a családok, hanem a környezetszennyező multicégek fizessék meg, az emberek nem kérnek a brüsszeli rezsiadóból, nem akarnak a nagyvállaltok környezetromboló tevékenysége miatt magasabb rezsiárakat fizetni – számolt be az erre vonatkozó kérdésre adott válaszokból született eredményről a szóvivő.

Szentkirályi Alexandra elmondta, hogy 94 százaléknyi válaszadó egyetértett azzal a kormányzati kezdeményezéssel is, amely a magyarországi vakcinagyár létrehozására irányul.

Borítókép: A postai úton kézbesített és visszaküldhető legújabb nemzeti konzultációs kérdőív a válaszborítékkal. Fotó: MTVA/Róka László

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.