Bősz Anett férje rühesnek nevezte az előző érdi polgármestert

Ez már rég nem politizálás, hanem pusztító hadjárat, amit a féktelen gyűlölet irányít. Célt ugyan nem érhet, de Érd rámehet sajnos – mondta a Magyar Nemzetnek T. Mészáros András, Érd korábbi polgármestere arra reagálva, hogy Csőzik László, balliberális polgármester az érdi közgyűlésben, nyilvánosan, méltóságát sértve rühesnek nevezte.

2021. 09. 03. 11:15
Csőzik László
Csőzik László polgármester Fotó: Vasvári Tamás Forrás: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mást vakar, maga rühös” – mondta oda az érdi közgyűlésben Csőzik László, Érd balliberális polgármestere a város korábbi fideszes vezetőjének, amikor a Fidesz-frakció azzal szembesítette, hogy Érd városa 400 millió forintot kénytelen kifizetni egy, a Csőzik egykori párt- és jelölttársa családi érdekeltségébe tartozó cégnek. 

A polgármester teljesen kiborult és elvesztette a kontrollt saját maga felett. Bősz Anett férje a meglehetősen méltóságot sértő személyeskedése után lehülyézte és agresszívan fenyegette Simó Károlyt, a Fidesz önkormányzati frakcióvezetőjét is, miközben – a Fidesz szerint tetten érhetően és folyamatosan – nem mondott igazat.

Az érdi baloldaltól nem ez volt az első trágárság, korábban Tetlák Örs alpolgármester obszcénul beszólt a kormánypárti frakciónak, majd Bősz Anett, a DK országgyűlési képviselőjelöltje azzal fenyegette meg a lélegeztetőgépen ápolt Aradszki András, fideszes országgyűlési képviselőt, hogy felépülése után agyagba döngöli.

Csőzik Lászlónál láthatóan nem stimmel valami. Vagy a fejében, vagy a lelkében

– mondta lapunknak T. Mészáros András önkormányzati képviselő, volt polgármester, az érdi Fidesz elnöke, a pénzügyi bizottság elnöke. Érd korábbi polgármestere szerint Csőzik László hatalmi mániája teljesen elvette a józan eszét.

Engem, minket egy szólást – amúgy rosszul – használva kvázi rühesnek nevezett, a frakcióvezetőnkkel meg olyan fenyegető és agresszív hangon kiabált a polgármesteri pulpitusról, mint akinek elmentek otthonról.

Mindezt élő adásban, a város közgyűlésében – emlékezett vissza T. Mészáros András, aki kitért arra is, hogy amióta Csőzik László vezeti a várost, azóta építkezés helyett gyűlölethadjárat folyik.

– Érd építésének végérvényesen vége. Ez már rég nem politizálás, hanem pusztító hadjárat, amit a féktelen gyűlölet irányít. Célt ugyan nem érhet, de Érd rámehet sajnos. Szomorú dolog ez, mert mégiscsak Érd megyei jogú városról és annak polgármesteréről van szó. 

Arra van energiája, hogy félórás dühöngő, fenyegető politikai beszédet tartson a város közgyűlésében, de arra nincs figyelme, hogy megkérdezze az érdieket az őket érintő döntések előtt

– tette hozzá T. Mészáros, aki hozzáfűzte: Csőzik szétverte az érdi sportot, leállította a fejlesztéseket, és szétverte a polgármesteri hivatalt is, ahonnan tömegével mondtak fel a szakemberek.

– Elbaltázott két bölcsődét, amiket pedig nagyon vártak az érdiek. 

Most pedig Érd az ő ténykedésének köszönhetően 400 millió forintot kénytelen kifizetni annak a cégnek, amely volt párttársa és jelölttársa családi érdekeltségéhez tartozik.

 Csőzik László egy velejéig romlott, inkompetens ember, aki minden figyelmét a homofób, neonácikkal szövetkező felesége politikai kampányára fordítja – mondta lapunknak a korábbi polgármester.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.