Családi tragédia Dunakeszin

Emberölés miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, miután egy férfi megölte családtagjait.

Forrás: Police.hu2021. 09. 13. 11:19
Fotó: Mihádák Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap késő este lövöldözés tört ki Dunakeszin, terjedt a hír először egy helyi Facebook-csoportban, amely arról számolt be, hogy több lövést lehetett hallani a Kisfaludy utcában, és rengeteg rendőrautó érkezett a helyszínre – adta hírül a Police.hu.

Mint azóta kiderült, egy férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, negyvenéves párjára és hétéves közös gyermekükre. A férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával a sértettekre több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe.

A lövöldözésről folyamatosan érkeztek a bejelentések a tevékenységirányítási központba, a rendőrök pillanatok alatt reagáltak. A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, 

az 54 éves elkövető pedig a rendőrök kiérkezése előtt magát is fejbe lőtte.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat eljárást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.