Deutsch: Nem kérünk sem a gyermekekre irányuló szexuális propagandából, sem a migránsokból

A fideszes EP-képviselő szerint a Budapestre érkező LIBE-bizottság a szélhámosságról híresült el.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 09. 29. 14:35
Deutsch Tams
Budapest, 2017. augusztus 22. Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelõs miniszterelnöki biztos beszél az Invitel és a Digitális Jólét Program sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztériumban 2017. augusztus 22-én. Az Invitel telekommunikációs szolgáltató kínálatában is megjelenik a kedvezõ árú Digitális Jólét Alapcsomag; a védjegy használatáról ezen a napon írtak alá megállapodást. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Parlament szélhámosságáról elhíresült LIBE-bizottságának tényfeltáró delegációja érkezik ma Magyarországra

 – hangsúlyozta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán, hozzátéve: az EP-képviselők mi másról, mint „a jogállami normák érvényesüléséről” kívánnak tájékozódni. Hiánypótló látogatás lesz.

A kormánypárti politikus kiemelte, hogy az elmúlt években Brüsszel és a baloldal Magyarország ellen intézett támadássorozatának részeként már két komplett politikai koncepciós vádiratot gyártottak, a Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést, szinte megszámlálhatatlan Magyarországgal foglalkozó „jogállamisági” EP-előterjesztést csináltak, kismillió szakbizottsági meghallgatás és tucatnyi plenáris vita zajlott le. 

Nincs olyan baloldali politikai vérvád és ideológiai gumicsont, amit ne szajkóztak volna vagy ne rágtak volna unalomig

– húzta alá Deutsch, aki szerint az Európai Bizottság hosszú hónapokon keresztül készítette az újabb éves jogállamisági jelentését.

A pártatlanság nagyobb dicsőségére a Gyurcsány-show előválasztását irányító Magyar György fiának, a kormányt nyíltan gyalázó nyilatkozatokat megfogalmazó Magyar Gábornak a koordinálásával

– hangsúlyozta. Az EP-képviselő kiemelte, hogy „tényfeltáró” cikkek és Soros-szervezetek „tanulmányainak” ezrei születtek meg, így tényleg ideje, hogy a LIBE-bizottság is „tényfeltárjon”.

Látjuk, mi készül, tudjuk, mit és miért csinál a LIBE. A két derék jobboldali EP-képviselőt kivéve a Budapestre érkező öt politikus az európai baloldal bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista emberei, akiket legkevésbé a tények érdekelnek, sőt ismert baloldali és liberális szokás szerint azok leginkább zavarják őket. Szó sincs tehát tényfeltárásról! A baloldali képviselők politikai ügyészként viselkednek majd, vádaskodni és durváskodni érkeznek hozzánk.

– tette hozzá.

Deutsch meglátása, hogy a LIBE-bizottság azért érkezik Magyarországra, hogy kemény fellépéssel megpróbálják a magyarok demokratikus akaratnyilvánítását a jogállamiságra hivatkozva legyűrni, és egyúttal Brüsszel magyarországi embereinek, Gyurcsányéknak a választási kampányát is segítsék.

Brüsszel és a baloldal valójában azért támadja Magyarországot, hogy a magyar óvodákba és iskolákba is engedjük be az LMBTQ-propagandát és mi is telepítsük be a migránsokat. De mi nem Brüsszel, hanem a magyar emberek akaratát érvényesítjük: nem kérünk sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandából, sem a migránsokból. Ennyi.

– világított rá a politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.