Egy nagy igazság elhangzott a baloldali miniszterelnök-jelöltek vitáján

Kocsis Máté közösségi oldalán idézte az ATV műsorának egyik kulcsmondatát.

2021. 09. 13. 16:27
Kocsis Máté a gyermekvédelmi törvény fontosságáról beszélt az interjúban. fotó: Havran Zoltán Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha valamit szeretnek a magyarok Orbán Viktorban és a Fideszben, hogy csökkentette a munkát terhelő adókat

– idézte Márki-Zay Pétert közösségi oldalán a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője. „Így igaz.” – írta Kocsis Máté a kijelentés mellé, ami a tegnap az ATV baloldali miniszterelnök-jelölteket felsorakoztató műsorának egyik őszinte pillanatában hangzott el. 

A hódmezővásárhelyi baloldali polgármester kijelentését a megjelent pártelnökök és Dobrev Klára próbálták megcáfolni, vagy legalábbis elkenni. Karácsony Gergely arról beszélt, hogy az ismert baloldali milliárdos, Bojár Gábor korábban jelezte neki, hogy szeretne több adót fizetni egy baloldali kormányváltás esetén. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.