Fürjes Balázs: Jogos a düh, mindannyian a dugók áldozatai vagyunk

Az államtitkár arra kérte Karácsony Gergelyt, nézzen szembe a helyzettel, és tegyen meg mindent a közlekedési káosz felszámolásáért.

2021. 09. 10. 15:49
Dugó Illusztráció 20210831 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha valóban bántották a Blaha Lujza téren dolgozó munkásokat, az elfogadhatatlan. Budapest sokszínű és elfogadó város

– jelentette ki Fürjes Balázs ma reggel, amikor a Blaha Lujza térről jelentkezett be a közösségi oldalán, amivel Karácsony Gergely korábbi panaszkodására reagált. A budapesti fejlesztésekért felelős államtitkár hozzátette, a budapestiek ettől függetlenül joggal dühösek, mindannyian a dugók áldozatai vagyunk. 

Nem maradhat csatatér a Blaha, a Belváros, a rakpart és a főútvonalak

– húzta alá Fürjes Balázs. 

– A helyzet nemcsak tűrhetetlen, hanem méltatlan is Budapesthez – írta videója mellé az államtitkár, aki  tisztelettel kérte a főpolgármestert, hogy 

a baloldali miniszterelnök-jelölti viták mellett szakítson időt a munkájára is, és tegyen meg mindent a dugók csökkentéséért. 

– Nem lehetetlen, csak meg kell hallgatni a budapestieket, a közlekedési szakértőket, az érintetteket! Figyeljen oda rájuk, kérem! – szólított fel Fürjes. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.