„Gyilkoljatok, de szépen tegyétek!”

Neves közszereplők meggyilkolására buzdított a Posta Imre nevével fémjelzett ultraradikális csoport úgynevezett bírói testülete szeptember 11-én Kulcson. Az interneten fellelhető videójukban azt hangsúlyozzák: – Gyilkoljatok, de szépen tegyétek!

2021. 09. 29. 7:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élet elleni bűncselekmény előkészülete miatt őrizetbe vették hétfőn a magukat Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának nevező csoportosulás vezetőit, akik a gyanú szerint egy találkozó során gyilkosságok elkövetésére hívták fel a banda tagjait, a bűncselekményekre többen jelentkeztek is. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a kutatások, lefoglalások és gyanúsítotti kihallgatások eredményeként kedden újabb híreket közölt a hétfő óta őrizetben lévő elkövetőkkel. Az emberölés előkészülete mellett az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló bűntettel is meggyanúsította őket.

Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása

A megalapozott gyanú lényege szerint a gyanúsítottak létrehozták az úgynevezett Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya nevű, az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló szervezetet, egyiküket „bírói hatalommal” ruházták fel, míg a másik gyanúsított feladata a „végrehajtói hatalom” megszervezése volt. A gyanúsítottak új alkotmányt is megfogalmaztak, amelynek egyik pontja szerint a társadalom minden tagjának „mindazzal szemben, aki vagy ami megsérti az alkotmányos alapelvek előző pontokban megfogalmazott értékrendjét, joga és kötelessége a hűtlenség vádja nélkül akár élete árán is ellentmondani és ellenállni”. A gyanúsítottak részben nyílt, részben konspirált tagságú szervezetet működtettek, és gondoskodtak arról, hogy ez megjelenjen a közösségi médiában is. 

A gyanúsítottak – az antiszemita nézeteik hangoztatása mellett – konkrét intézkedéseket tettek az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására, amikor tagságukat a gyűlésükön és az interneten keresztül közéleti szereplők megölésére hívták fel. A nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását, a kényszerintézkedésről a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája dönt szerdán.

Posta Imre, a világmegváltó

A Magyar Nemzet megtalálta az interneten a Fejér megyei Kulcs településen 2021. szeptember 11-én készült többórás videófelvételt, amelyen mások mellett Posta Imre ismert ultraradikális figura, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa sorolja a gyilkoláshoz szükséges tudnivalókat. A rendőrségről évekkel ezelőtt fegyelmivel kirúgott pszichológus az általa alapított Pí-kör vezetőjeként már évek óta arról beszél, hogy az ország háborúban áll, és hogy a Fideszt, valamint az összes többi pártot a cionisták irányítják. A szeptember 11-i Pí-fórumon szintén előhozakodott a kedvenc badarságaival.

Postát egyébként radikális körökben sokan futóbolondnak tartják. Ezt nem tisztünk eldönteni, de a fórumon általa és a társai által elmondottak alapján mindenesetre arra lehet következtetni, hogy valóban megbomolhatott az elméje. A videóban elhangzik például, hogy teljes vagyonelkobzás mellett kiket ítéltek halálra, és ezt „történelmi pillanatként” kell értékelni. 

– Amitől a legjobban félnek, az vár rájuk, a halál, mert a testük teljesen elkorcsosult, a teljes megsemmisülés. Bűnszövetkezetben elkövetett hazaárulás, korrupció mellett halálbüntetésre ítélték magukat

 – hangoztatták a fórum résztvevői. Majd felolvasták az első körben kivégezni kívántak nevét. 

Halállista

A listájukon Orbán Viktor miniszterelnök mellett Gulyás Gergely, Toroczkai László, Gyurcsány Ferenc, Áder János, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Kásler Miklós, Benkő Tibor, Szijjártó Péter, Varga Judit, Nagy István, Pulkovics László (sic!), Semjén Zsolt, Máger Andrea, Novák Katalin, Kincses Gyula, Müller Cecília, Sulyok Tamás, Parti Tamás, Bánáti János, Jelasics Radován, Balogh János, Halmosi Zsolt, Mészáros József, Karas Mónika, Oravecz Márton, Merkely Béla, Rusvai Miklós és Szlávik János szerepelt. A halállista ismertetése után felszólították a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányát arra, hogy hajtsák végre az ítéletet. Majd elhangzik: közel sem teljes a lista, Rogán Antal például kimaradt az „elítéltek” közül.

– A Nemzetbiztonsági Hivatal (egyébként már évek óta Alkotmányvédelmi Hivatal működik – a szerző) vezetőit dupla halállal kínáltam volna meg 

– tette még hozzá Posta Imre, aki azt is kijelentette, hogy Köves Slomót majd a Moszad végzi ki.

Hétfőn Posta Imrét is elfogta a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége. Az új világrendetlenség blogja néven Posta Imre működtet egy internetes információs oldalt, ahova hozzátartozója az alábbi szöveget tette fel szeptember 27-én: „Azt hiszem a tagok egy »naprakész« része tudja, mi történt szeptember 27-én. A regisztrálás nélkül itt olvasó emberek viszont csak az itt felrakott hírekben vagy cikkekben leírtakat látják, így valójában sokaknak még nem igazán nyilvános, ami történt. Este 10-kor kaptam a rövid, személyesen nekem címzett levelet, ami feljogosít arra, hogy a weboldalon megjelenhessen az alábbi információ: 2021. 09. 27-én fél 10 körül Imrét a TEK munkatársai megállították, az autóból kiszedték, leteperték, bilincsbe verték. A Készenléti Rendőrség kíséretében hazahozták és házkutatást tartottak, 17 óra körül távoztak. A vád: emberölés előkészületének bűntette. Kihallgatás céljából max. 72 órára rendőrségi fogdán tartják, a többit majd megtudjuk…”

A bejegyzés hozzászólásai között V. Vera tegnap azt írta: „Kedves Tagok! Imrével együtt elvitték F.-né A. Emőt és K. Áront is. O. Lacinak ma délután kell megjelennie. Mindenkinél többórás házkutatást tartottak. A bűncselekmény elkövetését bizonyító dolgokat kerestek.” 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.