Jakab Péter hiába próbálja letagadni verekedő testőrét, a fotók bizonyítanak

A Jobbik elnöke még a facebookos kampányfotókra is feltette a fojtófogást alkalmazó testőrt, akit most megpróbál letagadni – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu2021. 09. 10. 14:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismeretes Jakab Péter testőre M. Gergely néhány napja fojtófogással földre vitt egy kutyát sétáltató férfit, akiről később kiderült, hogy a Jobbik korábbi parlamenti képviselője.

A pártelnök ezután megpróbálta letagadni, hogy neki egyáltalán testőrei lennének, homályos módon „rendezvénybiztosítókról” beszélt. Pedig a verekedő testőrt még a Jobbik hivatalos kampányfotóira is feltette!

A verekedő férfi, M. Gergely egyértelműen Jakab Péter személyi testőre, ezt fotók sora bizonyítja.

A testőr Jakab Péter minden kampányrendezvényén jelen van, árnyékként követi a pártelnököt. A verekedő férfi nem rendezvénybiztosító, hanem egyértelműen Jakab Péter személyi testőre.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.