Kocsis Máté: Ezek tényleg pont ugyanolyanok

„Jakab megfenyíti a munkagépest, a baloldali verőlegények fojtószorítanak, Gyurcsány meg házi erőszakot alkalmaz egy honpolgáron.”

Forrás: Facebook/Kocsis Máté2021. 09. 27. 10:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Jakab Péter megfenyíti a munkagépest, a baloldali verőlegények fojtószorítanak az utcafórumokon, minap meg Gyurcsány alkalmaz házi készítésű erőszakot egy honpolgáron. Milyen szerencse, hogy az állam felett nem rendelkeznek, valószínűleg újra könnygáz szállna és vér folyna az utcákon, mint 2006-ban – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

Ehhez képest a parlamenti »habzószájkaratéjuk« bakfitty, de jól látszik, hogy a verbális erőszakuk által szép lassan eljutnak a tettlegességig.

  • Ennyire félnek és idegesek az urak?
  • Nem bírják elviselni a kritikát és az ellenvéleményt?
  • Tényleg ők akarják képviselni Magyarországot?
  • Aki nem tetszik, azt megint szétveretnék a karhatalommal?
  • Vajon mit üzen ez a viselkedés a társadalom tagjainak?
  • Valók az ilyenek a közéletbe és emberek közé?

– Egy biztos: labiliséknál hamar elszakad a cérna. Soha többé Gyurcsányt és bandáját! – olvasható a Fidesz frakcióvezetőjének bejegyzésében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.