Szijjártó Péter Győrben írta alá a Fidesz petícióját

A választási lehetőségek világosak, a kép letisztult: a 2010 előtti és utáni világ között döntünk jövőre – mondta a külügyminiszter.

Forrás: Facebook2021. 09. 10. 17:49
SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2021. augusztus 31. Szijjártó Péter klgazdasgi s klgyminiszter beszl a Huntsman Corporation Hungary Zrt. beruhzsbejelent sajttjkoztjn a Klgazdasgi s Klgyminisztriumban 2021. augusztus 31-n. A Huntsman tbb mint 16 millird forintos projektje, amelyet a magyar kormny nagyjbl 1,1 millird forinttal tmogat, a tervek szerint 2023 kzepre zrul le. Ennek nyomn a cg a meglv 131 alkalmazottjnak megtartsa mellett tizenkt munkatrssal bvti ltszmt. MTI/Bruzk Nomi Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lehet választani a gazdasági sikertörténetet, a tíz év alatt létrehozott egymillió új munkahelyet

– mondta Szijjártó Péter Győrben, ahol ő maga is aláírta a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját. A külügyminiszter szerint 

soha nem dolgoztak annyian a rendszerváltozás óta, mint most, soha nem kaptak a családok annyi támogatást, mint most, és az idősek nemzedékéről is elmondhatjuk, hogy még soha nem fordítódott rájuk annyi figyelem, mint most.

– Mindannyian emlékszünk a 2010 előtti időszakra: a hazugságokra, a tandíj bevezetésére, a kórházi napidíj és a vizitdíj bevezetésére, a családtámogatások visszavágására – sorolta a politikus. 

A választási lehetőség egészen világos, a kép letisztult

– tette hozzá a győri látogatásról készült rövid videójában. 

A felvételen látható Kara Ákos és Simon Róbert Balázs is, akik a két győri egyéni választókerületben nyertek egyéni mandátumot a Fidesz színeiben még 2018-ban. Szijjártó Péter azt kérte az aláírásgyűjtő pultnál összegyűlt aktivistáktól, hogy segítsék a képviselők munkáját, mert nagyon sok múlik azon, hogy jövőre is újraválasztják-e őket. A külügyminiszter egyébként maga is Győrben kezdte politikai pályafutását, 2006-ban lett önkormányzati képviselő a megyeszékhely közgyűlésében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.