Szocialista politikus jelentette fel Gulyás Mártont

Az MSZP-s képviselő szerint Gulyás olyan, kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg, amiket nem hajlandó eltűrni.

2021. 09. 13. 14:41
Gulys Mrton
Budapest, 2015. február 16. Gulyás Márton, a Humán Platform aktivistája beszél a Humán Platform Putyin: nyet! - Európa: igen! elnevezésű tüntetésen Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton 2015. február 16-án, Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti látogatásának előestéjén. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie és viselnie, nem csupán a politikai ellenfeleinek a lejárató kampányát, hanem egyes médiumok „részrehajló, a közvéleményt félretájékoztató megnyilvánulásait is”. De mindent azért nem kell, a zuglói képviselőnél pedig „most betelt a pohár”– közölte Tóth Csaba, az MSZP zuglói országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán.

A szocialista politikus sérelmezte, hogy Gulyás Márton YouTube-csatornáján Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során, „olyan kérdésekbe csomagolt vádakat” fogalmazott meg vele szemben, amelyekért hétfőn nagy nyilvánosság előtt elkövetett jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentést tett.

Így a mai napon a stúdióban nem, viszont a bíróságon fogunk majd valamikor találkozni

– tette hozzá Tóth Csaba, aki azt is állította: számára fontos a képviselői vita, ezért is hívta már augusztus 25-én disputára Hadházy Ákost a Zugló TV-be, de a mai napig nem kapott tőle egyértelmű választ.

Az MSZP-s képviselő ettől függetlenül, szeptember 17-én, pénteken 15 órakor várja baloldali riválisát, hogy megvitassák elképzeléseiket Zuglóról. 

– Én ott leszek 

– közölte Tóth Csaba.

A 444 megkereste Hadházy Ákost is, aki sajnálattal vette tudomásul, hogy Tóth Csaba nem jelenik meg a ma esti vitán, ugyanis szerinte a szocialista politikusnak voltak olyan érdekes felvetései, amelyekre szívesen reagált volna, de így jobb híján ő fogja közvetíteni ezeket a felvetéseket. A Zugló TV-be való meghívással kapcsolatban Hadházy a portálnak elmondta: még gondolkodik rajta. 

A Momentum támogatásával a zuglói előválasztáson induló, független országgyűlési képviselő attól tart, hogy nem lennének kiegyenlítettek az erőviszonyok a vita során.

Tóth Csaba mai videójának a megjelenése után a Partizán (Gulyás internetes műsora) egy Facebook-posztban reagált a feljelentésre. Eszerint a vitát este 7 órakor megtartják annyi résztvevővel, amennyi megjelenik. Továbbá Gulyás Márton a feljelentésre a vita során, élőben fog reagálni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.