Hollik István: A gyermekek védelme miatt is meg kell állítani a baloldalt

A Fidesz kommunikációs igazgatója jelezte: a magyar baloldal szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat elvárásait.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 07. 16:16
HOLLIK István
Budapest, 2019. november 7. Hollik Istvn kormnyszviv a Kormnyinf sajttjkoztatn a Miniszterelnki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajttermben 2019. november 7-n. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A gyermekek védelme miatt is meg kell állítani a baloldalt, amely egyértelművé tette, hogy be akarja engedni az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba, és el akarják venni a szülőktől azt a jogot, hogy ők nevelhessék fel a gyermekeiket

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. 

Hollik István elmondta: 2022-ben nem csak arról döntünk, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e vagy sem, arról is döntést kell hoznunk, hogy gyermekeink milyen hatások alatt nőnek fel. Kiemelte, a Fidesz–KDNP törvényt hozott a gyermekek védelmére, mert meggyőződése, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, és azt tőlük senki nem veheti el. 

– Az is egyértelmű, hogy a magyar baloldal rászabadítaná az LMBTQ-aktivistákat az óvodákra és az iskolákra, ezt többen egyértelművé is tették 

– mondta. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ebben semmi meglepő nincs, hiszen a baloldaliak minden európai országban ezt teszik, ahol hatalmon vannak: egyre kisebb gyerekek körében és egyre agresszívabban terjesztik az LMBTQ-propagandát. – Sokszor a szülők megkérdezése nélkül az óvodai és iskolai oktatás részévé teszik, és a gyermekek körében gátlástalanul népszerűsítik a nemi átalakító kezeléseket és műtéteket – húzta alá. Hollik István hangsúlyozta: a magyar baloldal ebben az ügyben is szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat elvárásait. 

– Brüsszelben már ezt is teszik, itthon nem dicsekednek vele, de a magyar baloldal európai parlamenti képviselői – Gyurcsánynéval az élen – minden LMBTQ-előterjesztést megszavaznak

– mondta a kormánypárti politikus. Kiemelte: nemcsak Dobrev Klára, hanem a többi DK-s képviselő is, a momentumosok és a szocialisták is mindannyian szorgalmasan nyomogatják a gombokat Brüsszelben, amikor az LMBTQ-propaganda előterjesztéseiről van szó. – Sőt megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is a gyermekvédelmi törvény miatt, és most is minden erejükkel fűtik a Magyarország elleni támadásokat – mondta Hollik István, aki ismét arra kért mindenkit, hogy írja alá a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját.

Borítókép: MTI/Soós Lajos

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.