Nacsa Lőrinc: Márki-Zay Péter védi és mentegeti Soros Györgyöt

A kormánypárti politikus elmondta, hogy magyar embereknek joguk van tudni, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje bevándorláspárti.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 26. 14:39
NACSA Lõrinc; Hollik István
Nacsak Lőrinc (KDNP) szerint a baloldal politikusai a kormány ellen küzdenek, nem a járvány ellen MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A bevándorláspárti Márki-Zay Péter Soros Györgyöt védi és mentegeti, korábban ugyanis arról beszélt, hogy Soros György nem is hozott be migránsokat Magyarországra 

 – közölte Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott videóüzenetében. Hozzátéve: mivel Gyurcsány Ferenc most éppen Márki-Zay Péterrel bábozik, egyáltalán nem mindegy, hogy a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje mit is gondol valójában a magyarság jövőjét érintő egyik legfontosabb és máig velünk lévő kérdésről, a bevándorlásról.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, sorra látnak napvilágot azok az újságcikkek, amelyek leleplezik Márki-Zay Péter véleményét a bevándorlásról, a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ugyanis összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történt bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

Nacsa Lőrinc kiemelte, hogy a magyar embereknek – akik népszavazáson utasították el a bevándorlást – joguk van tudni, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter ebben is a baloldal véleményét osztja.

– Jó, ha tudja viszont a baloldal, hogy a Fidesz–KDNP nem fogja hagyni, hogy illegális bevándorlók árasszák el Magyarországot 

– húzta alá a szóvivő.

Borítókép: MTI/Kovács Attila

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.