Újságírókkal értékeli a nap történéseit a HírTV Vezércikke (X)

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. De ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Nemrég indult útjára a HírTV azonos című műsora, amelyben keddtől péntekig gyakorló zsurnaliszták elemzik a nap legfontosabb híreit, sőt Magyarországon egyedülálló módon betekintést engednek abba is, hogy mi várja az olvasókat a másnapi újságokban.

2021. 10. 06. 22:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezércikket írni az újságíró szakmában nem csak hatalmas megtiszteltetés, de komoly felelősség is, hiszen az adott újság aznapi legfontosabb üzenetét, szerkesztőségi állásfoglalását fogalmazhatja meg a szerző. A Hír TV nemrég debütált Vezércikk műsora is ezt a célt tűzi ki maga elé: a jobboldali sajtó meghatározó szereplőivel elemzi a nap eseményeit. Persze a csatorna ikonikus műsora, a Sajtóklub indítja a hetet, de keddtől péntekig az új műsor vendégei adnak bepillantást a médiafogyasztók számára a hírek hátterébe. 

Ezt tükrözi a vadonatúj véleményműsor mottója is: „Vezércikk – olvasunk a sorok között”. A jobboldal szókimondó véleményvezéreivel, a konzervatív média zászlóshajóinak „kapitányaival”, ütős témákkal és határozott érvrendszerrel várja a műsor mindazokat, akik 21 órakor a HírTV-re kapcsolnak. 

A Vezércikk műsorvezetője a nap legfontosabb témáiról kérdezi vendégeit, de a műsorból nem csak az derül ki, hogy mik voltak az aznapi kiemelkedő hírek, a készítők rendhagyó módon betekintést engednek jobboldali médiumok másnap megjelenő lapszámainak tartalmába is. A Vezércikk házigazdája, M. Kovács Róbert maga is gyakorló újságíró, több mint két évtizedes, az írott sajtó különböző területein befutott pályafutása után került most a képernyőre. 

Vezércikk – keddtől péntekig este 9-től a HírTV-n!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.