Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

„Az a célunk, hogy minél többen megéljék a születés csodáját”

Fontosak számunkra azok a vélemények, amik ebben a témában elhangzanak – jelentette ki a kormányszóvívő.

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra2021. 11. 28. 19:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Anyává és egyúttal családdá válni a világ egyik legnagyobb csodája – jelentette ki Szentkirályi Alexandra Facebookra feltöltött videójában.

A kormány célja nemcsak az, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen, hanem hogy ez az édesanyáknak a lehető legbiztonságosabb és a legtermészetesebb legyen

– közölte a kormányszóvívő.

– Fontosak számunkra azok a vélemények, amik ebben a témában elhangzanak. Halljuk a hangját azoknak, akik ma is kiállnak emellett a fontos ügy mellett. A kormány folyamatosan tárgyal a Magyar Orvosi Kamarával és a szakmai kollégiummal, és figyelembe veszi ezek véleményét – tette hozzá.

– A munka nem ért véget, a célunk a jövőben is az, hogy minél többen megéljék a születés csodáját a számukra legmegfelelőbb módon – mondta Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Facebook)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.