Exkluzív felvételek: Így égette a tízmilliókat az esküvőjén Cseh Katalin

Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek – ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit – írja a Bennfentes.

Forrás: bennfentes.net2021. 11. 03. 8:36
Forrás: Bennfentes.net
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volt is miből költeni, hiszen ahogy a Bennfentes is megírta korábban, a Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek összejátszhattak egymással. Az is kiderült, hogy a NOlimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért uniós támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amely a cégcsoportban már készen állt.

A szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése több millió forintba kerül – olvasható a portálon

Ahogy a képeken is jól látszik, az impozáns helyszínt műgonddal összeválogatott dekoráció színesítette, amelyet a nagy Gatsby tematikája ihletett.

Fotó: Bennfentes.net

A vendégeknek is ez volt a dress code. Ezért a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több száz ezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

Fotó: Bennfentes.net

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. A luxus ruhamárkának Magyarországon nincs üzlete, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban van.

Fotó: Bennfentes.net

A menyasszonyi cipő miatt sem kell a momentumos politikusnak szégyenkeznie, hiszen az is egy olyan márka terméke, amely itthon nem kapható, valószínűleg Amerikából rendelték a cipőkölteményt – írja a Bennfentes.

Fotó: Bennfentes.net

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége biztosan egymillió forint felett volt, de a tízszerese is lehetett. 

Fotó: Bennfentes.net

De nem csupán az ékszerek pompáztak arany színben; még a sütemények is aranyporral voltak bevonva, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek, beszélik a luxus nyelvét – írják.

Fotó: Bennfentes.net

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Cseh Katalin és Berg Dániel. (Fotó: Bennfentes.net)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.