időjárás -6°C Ágnes 2022. January 21.
logo

Exkluzív felvételek: Így égette a tízmilliókat az esküvőjén Cseh Katalin

Forrás: bennfentes.net
2021.11.03. 08:36 2021.11.03. 16:46
Exkluzív felvételek: Így égette a tízmilliókat az esküvőjén Cseh Katalin

Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek – ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit – írja a Bennfentes.

Volt is miből költeni, hiszen ahogy a Bennfentes is megírta korábban, a Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek összejátszhattak egymással. Az is kiderült, hogy a NOlimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért uniós támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amely a cégcsoportban már készen állt.

A szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése több millió forintba kerül – olvasható a portálon

Ahogy a képeken is jól látszik, az impozáns helyszínt műgonddal összeválogatott dekoráció színesítette, amelyet a nagy Gatsby tematikája ihletett.

Fotó: Bennfentes.net

A vendégeknek is ez volt a dress code. Ezért a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több száz ezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

Fotó: Bennfentes.net

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. A luxus ruhamárkának Magyarországon nincs üzlete, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban van.

Fotó: Bennfentes.net

A menyasszonyi cipő miatt sem kell a momentumos politikusnak szégyenkeznie, hiszen az is egy olyan márka terméke, amely itthon nem kapható, valószínűleg Amerikából rendelték a cipőkölteményt – írja a Bennfentes.

Fotó: Bennfentes.net

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége biztosan egymillió forint felett volt, de a tízszerese is lehetett. 

Fotó: Bennfentes.net

De nem csupán az ékszerek pompáztak arany színben; még a sütemények is aranyporral voltak bevonva, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek, beszélik a luxus nyelvét – írják.

Fotó: Bennfentes.net

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Cseh Katalin és Berg Dániel. (Fotó: Bennfentes.net)