Korábban támadta, most mégis a keleti vakcina mentette meg Korózs Lajos életét

A szocialista képviselő mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, mert minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép.

Magyar Nemzet
Forrás: Drót.info2021. 11. 27. 14:34
KORZS Lajos
Budapest, 2019. július 8. Korózs Lajos MSZP-s képviselõ azonnali kérdést tesz fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. július 8-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átesett a koronavírus-fertőzésen Korózs Lajos, a szocialista képviselő három hétig birkózott a kórral, írta meg a Drót.info. Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján azt mondta, három hétig nem volt elérhető. Kétszer oltották Szputnyikkal, a múlt hétre volt időpontja a harmadik oltásra. Majd kijelentette, mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantálni tudja.

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg.

– Szerintem ez az oltásnak köszönhető

 – fogalmazott.

Levert volt, izzadt, estefelé elment a hangja egy héten át, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt, állította.

A Drót emlékeztet arra, hogy „a keleti vakcinák elleni támadásokat 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte a baloldal. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát. 

Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, a Jobbik, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből ötven támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos. Sőt: az ő neve olvasható az első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként” – írja a portál.

Borítókép: Korózs Lajos (MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.