időjárás 16°C Tekla 2023. szeptember 23.
logo
A szocialista képviselő mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, mert minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép

Korábban támadta, most mégis a keleti vakcina mentette meg Korózs Lajos életét

Magyar Nemzet
Forrás: Drót.info
2021.11.27. 14:34 2021.11.28. 10:01
Korábban támadta, most mégis a keleti vakcina mentette meg Korózs Lajos életét

Átesett a koronavírus-fertőzésen Korózs Lajos, a szocialista képviselő három hétig birkózott a kórral, írta meg a Drót.info. Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján azt mondta, három hétig nem volt elérhető. Kétszer oltották Szputnyikkal, a múlt hétre volt időpontja a harmadik oltásra. Majd kijelentette, mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantálni tudja.

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg.

– Szerintem ez az oltásnak köszönhető

 – fogalmazott.

Levert volt, izzadt, estefelé elment a hangja egy héten át, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt, állította.

A Drót emlékeztet arra, hogy „a keleti vakcinák elleni támadásokat 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte a baloldal. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát. 

Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, a Jobbik, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből ötven támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos. Sőt: az ő neve olvasható az első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként” – írja a portál.

Borítókép: Korózs Lajos (MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.