Novák Katalin: Korábban érkezik a decemberi nyugdíj

A nyolcvanezer forintos nyugdíjprémium mostanra mindenkihez megérkezett, a decemberi járandóságot pedig már a héten utalják.

2021. 11. 30. 12:41
null
20211022 Budapest Novák Katalin miniszter interjú Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megszokottnál korábban utalják a nyugdíjat; a bankszámlákra december 2-án utalják a járandóságot, és a postai kézbesítés is már csütörtökön megkezdődik

– közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden a közösségi oldalán. 

Novák Katalin bejegyzése szerint mostanra minden érintett megkapta a nyolcvanezer forintos nyugdíjprémiumot vagy egyszeri juttatást, valamint a kiegészítő nyugdíjemelést. 

– A bankszámlával rendelkezők már november 12-én hozzájutottak minden idők legmagasabb összegű nyugdíjprémiumához, valamint a kiegészítő nyugdíjemeléséhez, és határidőre befejeződött a novemberben esedékes összegek postai kézbesítése is – részletezte a miniszter. 

A politikus hozzátette: 

további jó hír a nyugdíjasoknak, hogy januárban újabb, törvényben garantált nyugdíjemelésre számíthatnak, februárban pedig a nyugdíj mellett megkapják a teljes 13. havi nyugdíjat is. 

Borítókép: Novák Katalin családokért felelős miniszter (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.