Gyurcsány: A Városháza-gate egy fabrikált történet, provokáció

A DK elnöke szerint a városháza eladásának ügye fabrikált történet, provokáció.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 12. 02. 11:47
KARÁCSONY Gergely; KUNHALMI Ágnes; NÉMETH Angéla; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely fpolgrmester-jellt, Gyurcsny Ferenc, a Demokratikus Koalci (DK) elnke, Nmeth Angla jpalotai polgrmesterjellt s Kunhalmi gnes MSZP-s orszggylsi kpvisel, vlasztmny elnk (b-j) az ellenzk XV. kerleti kampnyzr rendezvnyn 2019. oktber 12-n. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Lehet vitatkozni a főpolgármesterrel. Van, amiben kell is. De kétség nem férhet ahhoz, hogy tiszta ember, nem korrupt – írta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a Városháza eladásának ügye fabrikált történet, provokáció. Mint írja, jelenleg háború van, ami azt jelenti, ők vagy mi. 

– Karácsony Gergely tisztességes demokrataként is húzódozik elfogadni ezt a logikát. Ezért van bajban. Van, amikor ott üt, ahol nem kellene, vagy ott enged, ahol ezzel ellenfelének segít – véli a politikus. Szerinte az a dolguk, hogy támogassák Karácsony Gergelyt, aki ezt meg is érdemli.

Borítókép: Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter sajtótájékoztatója (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.