Jobbára derült vagy gyengén felhős, napos idő várható

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 0 és +8 fok között ingadozik majd.

Forrás: met.hu2022. 01. 14. 8:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kialakult zúzmarás köd, illetve rétegfelhőzet ugyan zsugorodik, de az északkeleti, keleti harmadban helyenként tartósan megmaradhat. Másutt napközben jobbára derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd az esti óráktól észak felől felhősödés kezdődik.

Jelentéktelen ónos szitálás, hószállingózás a ködös, borús tájakon előfordulhat. Az északnyugati szelet elsősorban az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében erős, néhol viharos lökések is kísérhetik. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 0 és +8 fok között várható, de a tartósan ködös részeken ennél jóval hidegebb, míg az északnyugati országrészben pár fokkal melegebb is lehet. Késő este általában +4 és –8 fok közötti értékeket mérhetnek.

Fotó: OMSZ

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.