Az Átlátszó szerint veszélyes, ha fideszesek is jelen vannak a Facebookon

Hatalmas hálózat és óriási pénz miatt látod a Megafont állandóan a Facebookon címmel írt elemzést a szélsőbaloldali portál.

Forrás: Mandiner.hu2022. 02. 02. 7:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas hálózat és óriási pénz miatt látod a Megafont állandóan a Facebookon címmel írt kétségbeesett elemzést tett közzé az Átlátszó. Ebben kifejtették, hogy „a kormánypárti csatornák havi 3500 bejegyzést tesznek közzé”, valamint „a hirdetési piacon túlteljesítő Megafon Központ újrarendezi a kapcsolati hálót” – idézi a Mandiner.

Forrás: Átlátszó.hu </p><p> Nagyobb felbontásért kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza a „Kép megnyitása új lapon” opciót!
Forrás: Átlátszó

A kormánypárti csatornák ma a Facebookon az általunk megismert szegmensben havi 3500 bejegyzést tesznek közzé, amely ha a hirdetési összegeket is ide vesszük, jelentősen fenyegeti a közösségi médiában tapasztalható sokszínűséget

 – vonták le a konklúziót az elemzésük végén.

Az Átlátszó szerint tehát havi 3500 bejegyzés veszélyezteti a sokszínűséget egy olyan közösségimédia-felületen, ahol a hazai internethasználók 85 százaléka regisztrált, valamint ahol 7,4 millió magyar felhasználó van jelen – összegzi a szélsőbaloldali portál mondanivalóját a Mandiner.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: a Megafon stúdiójának részlete (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.