Bohár Dániel baloldali művészeket kérdezett, hogy mit szólnak Márki-Zay fasiszták melletti kiállásához

„Emlékeztek még arra, amikor 2014-ben baloldali művészek kiálltak egy videóban a fasiszta Jobbik ellen?” – írta videójához az elemző.

Belák Tamás
Forrás: Facebook/Bohár Dániel2022. 02. 15. 12:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bohár Dániel Nagy Bandó András írót, Dés László zeneszerzőt és Havas Henrik újságírót egyaránt megpróbálta telefonon megkérdezni arról, hogy mi a véleményük Márki-Zay kiállásáról a fasiszták mellett.

A dolog előzménye, hogy mindhárom személy kiállt korábban a fasizmus ellen, sőt 2014-ben a Jobbikra való szavazás ellen emelték fel a hangjukat.

A telefonbeszélgetéseket Bohár Dániel rögzítette is. A felvételen az hallható, hogy amint tudatosult a megkérdezettekben, hogy ki kereste fel őket – ráadásul egy rájuk nézve igen kínos és kimagyarázhatatlan ügyben – szinte azonnal lecsapták a telefont.

Emlékeztek még arra, amikor 2014-ben baloldali művészek kiálltak egy videóban a fasiszta Jobbik ellen? Na, ugyanezeket az embereket ma már nem zavarja, hogy Márki-Zay Péter a fasisztákat képviseli

– írta videójához az elemző.

A videó alább tekinthető meg:

Borítókép: Bohár Dániel Havas Henrikkel próbál telefonon beszélni (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.