időjárás 20°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Nyilvántartásba vették az első országgyűlési képviselő-jelöltet

Kreft-Horváth Márk
2022.02.12. 12:57 2022.02.12. 13:29
Nyilvántartásba vették az első országgyűlési képviselő-jelöltet

– Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy Gyopáros Alpár, a Fidesz–KDNP közös jelöltjének, a helyi választási bizottság általi nyilvántartásba vétele – az országban első egyéni országgyűlési képviselőjelöltként – a Győr-Moson-Sopron megye 3. választókerületében megtörtént – írta a Magyar Nemzetnek eljuttatott közleményében Gyopáros Alpár kampányfőnöke. A Magyar falu programért felelős kormánybiztosként is tevékenykedő országgyűlési képviselő 

2018-ban a legnagyobb arányú győzelmet könyvelhette el a Csorna központú egyéni választókerületben, ahol a szavazatok 63,9 százalékát gyűjtötte be.

„Gyopáros Alpár ezúton is köszöni a választópolgároknak, hogy támogatásukról ilyen gyorsan biztosították, a képviselő és csapata a jövőben is folytatja a támogatói aláírások gyűjtését a személyes találkozások fontosságára fektetve a hangsúlyt” – jelezte közleményében a politikus beosztottja. 

Mint arról korábban beszámoltunk, országszerte nagy erőkkel kezdtek ajánlásokat gyűjteni a politikusok, amire ma reggeltől nyílt lehetőségük. Több jelölt már össze is gyűjtötte a szükséges számú aláírást. 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.