Fidesz: A kétségbeesett baloldal minden aljasságra képes

A Gyurcsány–Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 03. 31. 12:19
null
20220316 Dunakeszi Márki-Zay Péter, az ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje lakossági fórumot tart. Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétségbeesett baloldal minden aljasságra képes – reagált a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség a baloldal választási csalással kapcsolatos vádaskodásaira.

Mint közleményükben írták, 

a baloldal a magyar rendszerváltás óta éppen a legsúlyosabb választási csalásokat követi el a Bajnai-féle teljesen illegális DatAdat-adatbázissal, és most a külhoni magyarok szavazatainak megsemmisítését akarják elérni. 

Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány–Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat

– tették hozzá.

Borítókép: Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok közös miniszterelnök-jelöltje lakossági fórumot tart (Fotó: Kurucz Árpád /Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.